CAFETARIA BOL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 285 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria BOL. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 9:20 Slechte ervaring. De pindasaus ontbrak en mijn bestelde broodje was verkeerd gemaakt. Na een belletje zou ik alsnog t goede broodje krijgen. De bezorger kwam met de pindasaus maar met de mededeling dat het mijn fout was terwijl dit bij hun lag.
24 mei 2024 om 21:42 Goed heet was weer heerlijk
20 mei 2024 om 21:02 Panini's waren een beetje slap geworden dus niet krokant helaas verder was het ok
20 mei 2024 om 20:02 Voor bijna 40 euro besteld voor 2 personen, was het geld niet waard, natte kleine burgers met weinig beleg, soppig patat, te simpele salade plus er stond op de site levering tussen de 20-30 minuten maar de bestelling kwam pas na 75 minuten
9 mei 2024 om 14:45 Het eten was lekker behalve dat 1 panini totaal verbrand was. De bezorging duurde wel erg lang. Na een kwartier kon ik het ophalen maar voordat ik het mee kreeg was het een uur later.
17 apr 2024 om 18:42 TOP!
18 mrt 2024 om 21:22 Sorry niet lekker patat koud berenhap met grote stuken rauwe ui nee zal niet snel nog een bestelling plaatsen
16 mrt 2024 om 19:03 Het duurt oprecht 2 uur voordat je je eten krijgt en dan is t ook koud met haren erin van een kat denk ik
12 mrt 2024 om 0:53 Echt vreselijk na bijna 2 uur wachten kregen we onze eten de patat was ongezout en mega koud en helemaal snot en slap de Turkse pizza was ook ijskoud en beton ook hadden ze drinken vergeten bij te doen wat we wel hadden besteld zo veel geld kwijt
1 mrt 2024 om 21:47 Bestel je eten met saus erbij ontbreekt jammer genoeg er achter aan gebelt wel netjes gebracht aleen jammer genoeg eten koud op dat moment
28 feb 2024 om 22:32 Eten was lauw
15 feb 2024 om 7:11 Snel bezorgd, vriendelijke bezorger. En het eten was prima.