CAFETARIA BOL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria BOL. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 21:47 Bestel je eten met saus erbij ontbreekt jammer genoeg er achter aan gebelt wel netjes gebracht aleen jammer genoeg eten koud op dat moment
28 feb 2024 om 22:32 Eten was lauw
15 feb 2024 om 7:11 Snel bezorgd, vriendelijke bezorger. En het eten was prima.
13 feb 2024 om 20:11 Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger en heel lekker gegeten!
10 feb 2024 om 19:52 Eten was erg goed en werd zelfs eerder bezorgd als aangegeven
31 jan 2024 om 5:48 Heerlijk gegeten en bezorging precies op tijd zoals ik zelf had aangegeven. Het eten was nog goed warm en smaakten echt heerlijk.
17 jan 2024 om 10:55 Was koud zakken waren opengescheurd laatste x dat ik hier besteld heb voorheen was het een top zaak maar wat een aanfluiting
5 jan 2024 om 20:06 Jammer dat ik een appje kreeg half uur werd ruim een uur
30 dec 2023 om 20:52 het eten was prima, maar de prijs! geschrokken van een shoarmarol voor ruim €4. even de menukaart van een andere snackbar van het dorp erbij gehouden , exact hetzelfde berekend en het was een prijs verschil van €15 euro. beetje té...
30 dec 2023 om 20:42 Het eten was uitstekend , alleen de gehaktbal, die was echt niet lekker. Zeker in verhouding met de prijs. Maar nogmaals, verder uitstekend.
22 dec 2023 om 7:23 was weer prima in orde. wel tyfus dus, 4.30 voor n patatje pinda mayo. voor € 35 euro eten op tafel voor 2 personen. 2 patatjes en 4 snackies. maar het smaakt heerlijk en perfect bezorgd. nog nóóit gezeur mee gehad. kies n vaste bezorgtijd niet zsm
10 dec 2023 om 16:14 Eten was goed zelfs de patat lekker knapperig maar ze hebben hier een handje van om je aan het lijntje te houden.De bezorg tijden zijn eerder naar de 2 uur inplaats van de 90 min die je kan aanvinken.